Junior Cykel 26 Tum

Junior Cykel 26 Tum. 26 tum är mindre hjul för ungdomar. Finns i allt från klassiska modeller till riktigt vassa mtbs som verkligen tål att köras hårt i skogen. Scotts juniorserie har någonting för varje barn. Allrounddäcken ger bra grepp även i lättare terräng och flatspedalerna ger fotfäste även cykel far över rötter och stenar.

City Bikes

Udvalgt City Bikes

Alla modeller är utrustade med kvalitetskomponenter och gjorda för att hålla. Scotts juniorserie har någonting för varje barn. Då kan vår mountainbike i 24 eller 26 tum vara ett perfekt insteg. Alla cyklar 24 tum 26 tum. För barn 130cm och uppåt.

Finns i allt från klassiska modeller till riktigt vassa mtbs som verkligen tål att köras hårt i skogen.

Scotts juniorserie har någonting för varje barn. Scotts juniorserie har någonting för varje barn. För barn 130cm och uppåt. Allrounddäcken ger bra grepp även i lättare terräng och flatspedalerna ger fotfäste även cykel far över rötter och stenar. Alla modeller är utrustade med kvalitetskomponenter och gjorda för att hålla. Finns i allt från klassiska modeller till riktigt vassa mtbs som verkligen tål att köras hårt i skogen. Då kan vår mountainbike i 24 eller 26 tum vara ett perfekt insteg.

City Bikes

Alla modeller är utrustade med kvalitetskomponenter och gjorda för att hålla. Cyklar med hjul på 26 tum är anpassade för juniorer.

Popular posts from this blog

Indsamling 45+ Gulli Good Logo